DreamBook | KÖNYVKIADÁS
könyvkiadó, könyvkiadás, kiadók, könyvkiadók
16241
page-template-default,page,page-id-16241,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

KÖNYVKIADÁS

könyvkiadó

Van már kész kéziratod? Esetleg már évek óta őrízgeted, mert nem találtad meg a megfelelő kiadót, akivel együtt tudnál dolgozni?

Nálunk az alábbiak szerint működik a könyvkiadás:

  1. Kézirat beküldése – elküldöd nekünk a kéziratodat az info@dreambookkiado.hu e-mail címre (a szerzői jog a mű megalkotásának pillanatától automatikusan érvényes, így a kéziratodat természetesen a jelenleg érvényes jogszabályoknak megfelelően kezeljük és 3. félnek nem adjuk át).
  2. Kapsz egy válaszlevelet, hogy a kéziratod megérkezett és egy lehetséges időt, ameddig visszajelzünk, hogy tudnánk-e veled együtt dolgozni, illik-e a profilunkba az általad megálmodott könyv.
  3. Ha nem, akkor is kapsz visszajelzést.
  4. Ha igen, akkor megbeszélünk egy személyes találkozót. Itt átbeszéljük a koncepciót, a lehetőségeket, igényeket, felmérjük, hogy te mire gondoltál, milyen céljaid vannak a könyvvel stb.
  5. Ha mindent sikeresen átbeszéltünk és sikerült megegyeznünk, szerződést kötünk, ebben minden könyvvel kapcsolatos részletek megtalálhatóak lesznek.
  6. Kézirat elküldése nyelvi lektorhoz (korrektúrára).
  7. A könyv tördelése (kész nyomdai anyaggá formálása).
  8. Ha minden nyomdai anyagot mindketten elfogadunk, akkor mehet a nyomdába a kiadvány.
  9. Kész könyvek átvétele.
  10. Örülünk 🙂 és elindulhat a marketing támogatás, a példányok értékesítése.